Welkom bij RiWi Recreatie B.V., al meer dan 15 jaar aktief op het gebied van bemiddeling bij verhuur en verkoop.

Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat onze klanten op een bijzonder klantvriendelijke en persoonlijke manier van dienst te zijn.
Wij zijn gespecialiseerd in bungalows op Noord-Beveland en kunnen u bungalows aanbieden, die zowel voor gezinnen als voor rust-zoekers uitermate geschikt zijn.Wij zorgen niet alleen voor een keurig onderhouden bungalow met een moderne, uitgebreide inventaris, maar besteden ook alle mogelijke aandacht aan een keurig schoongemaakte bungalow. Bovendien staan wij, qua aankomsttijden en bereikbaarheid tijdens uw verblijf, garant voor een uiterst flexibele opstelling voor de klanten.

Datzelfde geldt uiteraard ook voor de bemiddeling bij verkoop. Ook hier garandeert een gedegen kennis van zaken gecombineerd met een persoonlijke benadering een succesvolle aankoop of verkoop.

U vindt ons kantoor in Kortgene (op Noord-Beveland) als volgt:

  komende uit de richting Breda/Roosendaal : autoweg Bergen op Zoom - Vlissingen, afslag Zierikzee, vervolgens afslag Kortgene
  komende uit de richting Rotterdam/Willemstad : volg richting Zierikzee, voor Zierikzee richting Goes en afslag Kortgene
  komende uit de richting Rotterdam/Renesse : volg richting Middelburg/Vlissingen, afslag Kamperland, deze weg doorrijden tot afslag Kortgene
     
    In Kortgene de borden jachthaven volgen en juist voor de jachthaven linksaf de Botterlaan inrijden en daarna de eerste weg rechts (dit is de Trintellaan).

Graag tot ziens